Waar wash je nou?!

PARTICULIEREN

Je hebt geen wasmachine of je wasmachine is stuk? Of zijn je gordijnen of dekbedden toe aan een wasbeurt? Bezoek dan samen met je wasgoed De Wit Wasserij, knappen jullie beiden van op. Terwijl jij even een momentje qualitytime voor jezelf neemt, ondergaat jouw wasgoed een uiterst professionele behandeling. Na vijftig minuten pure ontspanning in een bijzondere sfeer, waarin je hebt genoten van een drankje en/of hapje staan jij en je schone, droge wasgoed weer buiten. Hoe efficiënt!

Tip: kom je vaker wassen, neem dan een wasabonnement af. En als je dat wilt, halen we het vuile wasgoed bij je op en brengen we het schoon en gevouwen weer bij je terug. Wat dat kost? Kijk maar.

 

BEDRIJVEN

Je hebt in jouw zaak geen beschikking over een wasmachine, maar wel wasgoed. Dat je elke dag mee naar huis sjouwt. Onhandig. Waarom kom je niet wassen bij De Wit Wasserij? Onze professionele machines reinigen en drogen jouw handdoeken, tafellinnen en beddengoed terwijl jij aan een wijntje zit. Even de dag van je af kletst met een bekende. Of onbekende. Misschien je mail checkt, als je het echt niet kunt laten. Omdat De Wit Wasserij dagelijks, geopend is kun je er bijna altijd terecht. Tip: kom je vaker wassen, neem dan een wasabonnement af. En als je dat wilt, halen we het vuile wasgoed bij je op en brengen we het schoon en gevouwen weer bij je terug. Wat dat kost? We maken graag een offerte op maat! Mail ons.

Wasprogramma’s

Waspassen

Wassen wordt nog makkelijker gemaakt met deze waspas. Vanaf €10 kun je hem met elk gewenst bedrag opwaarderen.

Bedrijfsabonnementen zijn er op aanvraag

ONZE WAS-PATSERS

De wasmachines van De Wit Wasserij zijn echte binken. Ze draaien hun hand niet om voor wasjes van 14 kilo. Vieze vetvlekken lusten ze rauw. Omdat de trommels een speciale coating hebben, krijgt niets vat op hen en glijdt alles van ze af. Maar deze machomachines hebben een goed hart. Want ze zijn hartstikke zuinig in energie- en waterverbruik. Door een speciaal ontkalkingssysteem baadt jouw was in heerlijk zacht water. Omdat een rubberen rand ontbreekt – zo eentje waarin zich allerlei viezigheid ophoopt – zijn ze ook nog eens superhygiënisch. En dan het wasmiddel! Hypoallergene, welriekende, pure zeep die geschikt is voor de meest tere huidjes. Wedden dat je nergens anders meer wilt wassen?